במשק בן דור ביסוד המעלה פותחו פירות קיץ המצטיינים במתיקות כפולה מהפירות המוכרים והם יהפכו כל קינוח מתוק למתוק יותר. למשק בן דור סדרת משמשים "ארומה קוט" ומשמשים בשישה צבעים שונים: לבן, אדום, ארגמן, שחור, מנומר וכתום, כל פרי בעיתו. טעמם מזכיר משמש בלאדי, הם מצטיינים בעסיסיות רבה, בריח מבושם של פרי טרי, תחושת קריספיות בפה, איזון נכון בין מתיקות וחמיצות ומראה ייחודי
תרבות
מתכון: קישואים ממולאים בטפנד זיתים
נשיקות זוקיני טפנד זיתים - מתכון מיוחד, הכולל מתכון להכנה ביתית של טפנד זיתים. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: מימרח לימונים
ממרח לימונים - מתכון פשוט ומעניין, המשמש כמימרח או מיטבל, באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: סלט פונגוס אסייתי
סלט פונגוס אסייתי - פיטריות ואננס, נבטים וגזר, בסלט מעניין עם שומשום קלוי. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: סלט פירות קיץ עם יין תירוש ונענע
סלט פירות קייצי: מתכון קיץ מפנק, עם נענע ויין תירוש. כל הפירות צריכים להיות קשים וללא חרצנים או גרעינים
מתכון: פרנצ'סקה - חצילים מטוגנים בצ'ימיצ'ורי
מתכון להכנת פרנצ'סקה, מנה איטלקית ידועה, המשלבת חצילים מטוגנים עם צ'ימיצ'ורי. המתכון, באדיבות בית הספר לבישול תדמור, כולל מתכון להכנת צ'ימיצ'ורי ביתי
מתכון: פטה כבד אווז
פטה כבד אווז - מתכון מיוחד, הדורש הכנה של משקולות להידוק המנה. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור


