סלט פירות יפני - יפתח צפריר, שף מסעדת כפר הנופש גונן, מציע להורים עם תחילת שנת הלימודים החדשה תשע"א, רעיונות מקוריים לשדרוג מטעמי הילדים לבית הספר
תרבות
מתכון: דניס אפוי ביוגורט זעתר וסומק של שף איל לביא
דניס אפוי ביוגורט זעתר וסומק - מתכון באדיבות השף איל לביא מתוך חוברת מתכונים לשישי בחסות "בנפייבר"
ראגו טלה - מתכון
ראגו טלה - מתכון מומלץ, מתאים לכ-10 סועדים, באדיבות שף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים
עוגת שזיפים - מתכון מיוחד
במשק בן דור ביסוד המעלה פותחו פירות קיץ המצטיינים במתיקות כפולה מהפירות המוכרים והם יהפכו כל קינוח מתוק למתוק יותר. במרכז קו פירות הגורמה עומדת סדרת שזיפי "לב אדום" המונה שזיפי אבטיח בעלי קליפה ירוקה המכילים נוגדי חמצון עד פי ארבע מהרימון, שזיפים אדומי ציפה ו"שזיף רימוני" כהה מבחוץ ובצבע ארגמן כהה ושני בתוכו. את עוגת השזיפים מומלץ להכין עם שזיפי לב אדום, אבל בהחלט גם עם שזיפים "רגילים"
מתכון ללחם בריאותי - לחם חצי מלא לאפייה בבית
מתכון ללחם בריאותי : "לחם אירית" להכנה ביתית, לחם חצי מלא עם "סיבי נופר" - ללא סוכר, ללא שמן, ללא חומר משמר
טחינה סגולה - מתכון
טחינה ירוקה - Out, טחינה סגולה - in. תכירו את הטרנד הקולינרי החדש, והבריא במיוחד. טחינה סגולה - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור
סלט חצילים אדום בתיבול פיקנטי - מתכון
חציל בלדי פיקנטי עם שמן אדום - מתכון מומלץ מבית הספר לבישול תדמור


