רכיבים:
20 תפוחי אדמה זעירים
רוטב
1/2 ק"ג מיונז
2 כפות חרדל
2 כוסות רצועות עגבניות מיובשות
20 עלי ריחן קרועים לקרעים קטנים
פלפל גרוס
הוראות הכנה:
את תפוחי האדמה מכינים מבושלים עד ריכוך וחצויים.
מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים.
סלט תפו"א עם רוטב חרדל ועגבניות מיובשות בניחוח ריחן - מתכון מיוחד מבית הספר לבישול תדמור
רכיבים:
20 תפוחי אדמה זעירים
רוטב
1/2 ק"ג מיונז
2 כפות חרדל
2 כוסות רצועות עגבניות מיובשות
20 עלי ריחן קרועים לקרעים קטנים
פלפל גרוס
הוראות הכנה:
את תפוחי האדמה מכינים מבושלים עד ריכוך וחצויים.
מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים.