ממרח לימונים - מתכון פשוט ומעניין, המשמש כמימרח או מיטבל, באדיבות בית הספר לבישול תדמור
תרבות
מתכון: סלט פונגוס אסייתי
סלט פונגוס אסייתי - פיטריות ואננס, נבטים וגזר, בסלט מעניין עם שומשום קלוי. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: סלט פירות קיץ עם יין תירוש ונענע
סלט פירות קייצי: מתכון קיץ מפנק, עם נענע ויין תירוש. כל הפירות צריכים להיות קשים וללא חרצנים או גרעינים
מתכון: פרנצ'סקה - חצילים מטוגנים בצ'ימיצ'ורי
מתכון להכנת פרנצ'סקה, מנה איטלקית ידועה, המשלבת חצילים מטוגנים עם צ'ימיצ'ורי. המתכון, באדיבות בית הספר לבישול תדמור, כולל מתכון להכנת צ'ימיצ'ורי ביתי
מתכון: פטה כבד אווז
פטה כבד אווז - מתכון מיוחד, הדורש הכנה של משקולות להידוק המנה. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: גרבלקס סלמון כבוש
גרבלקס סלמון כבוש : מתכון מיוחד, הדורש תכנון קפדני של הכנת המנה במשך כמה ימים. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור
מתכון: קינוח פירות אפויים בחמאה ופירורי בצק
במשק בן דור ביסוד המעלה פותחו פירות קיץ המצטיינים במתיקות כפולה מהפירות המוכרים והם יהפכו כל קינוח מתוק למתוק יותר. את הקינוח המיוחד והמקורי ניתן להכין גם עם פירות רגילים, אבל מומלץ להשתמש בפירות המיוחדים של משק בן דור