חברת "סרמוני", יצרנית תה פרימיום המובילה בישראל, השיקה לכבוד האביב שלושה טעמים חדשים ומרעננים בסדרת התה הצבעונית והיוקרתית של סרמוני: חליטות של מנטה, לימונענע וקמומיל.

קרא עוד...

חברת "תומר" משיקה סדרת מוצרי פרימיום חדשה בשוק המטבח האיטלקי תחת המותג "LA PASTA": קנלוני, לזניה, ניוקי, רטבים לפסטה, סדרת מוצרי עגבניות ועוד, המוצעים במחירים אטרקטיביים לצרכן

קרא עוד...

חברת "כרם תעשיות מזון מן הטבע" החלה לשווק בארץ סדרת מוצרי קוקוס בריאותיים חדשה הכוללת: קמח קוקוס אורגני, סוכר קוקוס אורגני, שמן קוקוס אורגני וקוקוס לבן טחון עם מארז ייחודי. מוצרי הקוקוס האורגניים מיוצרים בפיליפינים, שנחשבת למדינה המובילה בעולם בייצור מוצרי קוקוס - הן מבחינת תהליך הייצור והן באיכות מוצרי הקוקוס המופקים שם

קרא עוד...

לקראת חג הפסח צריכת הדגים בישראל מזנקת בכ-75% וצריכת הקרפיונים מזנקת פי 3, כך מסר שי אגוזי, מנהל השיווק של חברת דגת הארץ, החברה המובילה והגדולה בישראל לשיווק דגים טריים נקיים ופילה דגים טרי.

קרא עוד...

אופרה גורמה, שירות האוכל המוכן לשישי וערבי חג, של משכן האירועים בית האופרה באשדוד, יוכשר לחג הפסח ויציע מבחר תבשילים ועמדות ייחודיות בהשגחת הרבנות הראשית אשדוד. המכירה תיפתח בשישי, 3.4.2015, החל מ-7 בבוקר. ניתן להזמין מראש בטל' 08-8517000.

אופרה גורמה-אוכל מוכן לשישי וחג

''אופרה גורמה'' פועל במתכונת שבועית ומציע אוכל מוכן, טרי ואיכותי, הכולל סלטים, בשרים, דגים, עופות, מאפים, ממולאים, סושי, תבשילים ועוד. לרשות הלקוחות עמדות פרונטליות ייחודיות, לרבות עמדת בשרים הכוללת אסאדו, כתף עגל, כתף כבש, אנטריקוט וחזה אווז אסייתי, המלווים במבחר רטבים.

דודי אלקיים מנכל בית האופרה b889b

דודי אלקיים, מנכ"ל בית האופרה: "הביקוש לאוכל מוכן בערב חג הפסח נדרש ולכן החלטנו להכשיר את האולם, כבכל שנה ובהשגחת הרבנות הראשית אשדוד, עבור לקוחותינו. בהזדמנות זו, אאחל חג שמח וכשר לכל בית ישראל".

אופרה גורמה - בית האופרה, רחוב האורגים 25 אשדוד. טל' 08/8517000. בשל הביקוש הגדול מומלץ להקדים. השירות יפעל במהלך חודש אפריל בתאריכים הבאים: 3/4, 17/4 ו-24/4.

בימים אלו כאשר נושא הבריאות נמצא גבוה בשיח הציבורי במטרה להכניס לתודעה את הנזקים הבריאותיים שיוצרים חלק גדול מהמאכלים המודרניים ובכך למעשה גם לגרום לשינוי בהרגלי התזונה של הציבור למאוזנת ובריאה יותר, אחד הנושאים הכי מדאיגים בתזונה המודרנית הוא עניין הטיגון בשמן עמוק בו עושים שימוש נרחב במאכלים רבים כגון: צ'יפס, שניצלים, פלאפל, כדורי בשר ועוד... השמן העמוק מעניק למאכלים טעם ייחודי וטוב שקשה מאד היה להתחרות בו, אך יחד עם זאת הוא גם מעניק למאכלים לספוג שומן טראנס גבוה שעלול במינונים גבוהים לגרום לנזקים בריאותיים גבוהים ולהשמנה, עד לא מזמן לא היה מענה לבעיה זו וכל מי שרצה להימנע ממאכלים משמינים ולא בריאים לא יכל ליהנות ממאכלים שהוכנו בטיגון בשמן עמוק עד אשר מכשיר האיירפריי יצא לאור.

קרא עוד...

משקה "אורז קינואה", המשקה האורגני החדש, הופך ל"סטנדרט" של תחליפי החלב הטבעוניים ברחבי העולם וזוכה לפופולריות רבה בגלל טעמו וגם משום שהוא מציע שילוב מוצלח של טבע ובריאות. החיבור בין אורז לקינואה יצר משקה אורגני עשיר בכל חומצות האמינו החיוניות ואף עשיר בברזל, חלבון, מגנזיום וסיבים תזונתיים, ללא חומרים משמרים ותוספים מלאכותיים, ללא סוכר וללא גלוטן.

קרא עוד...