השקה מיוחדת לחג ט"ו בשבט: "פרי free" – סדרת חטיפי פירות מיובשים בהקפאה – טעימים ומזינים, המכילים 100% פרי, ללא כל תוספות
חדש על המדף
חדש: תערובת קטניות אורגנית למרק של תבואות
"תבואות" מציעה "תערובת קטניות אורגנית למרק" המכילה מגוון עשיר של קטניות ודגנים אורגניים החיוניים לבריאות הגוף
החלה עונת הכורכום הטרי
"חוות תקוע" משיקה שורש כורכום טרי וארוז. הכורכום הוא אחד מצמחי התבלין הנחקרים בעולם, אשר ביכולתו לטפל ולמנוע מגוון בעיות בריאותיות
"חוות תקוע" מחממת את החורף עם "לקט פטריות למרק" להכנת מרקים ותבשילים
"חוות תקוע", המתמחה בגידול ושיווק פטריות וירקות מיוחדים, משווקת לחורף "לקט פטריות למרק", - תערובת של 3 סוגי פטריות מיובשות – פטריות שי-טאקי, פטריות יער ופטריות שמפיניון, המשתלבות נהדר ומתאימות להכנת מגוון מטעמים חורפיים נהדרים - מרקים, תבשילים, רטבים ועוד.
לחנוכה: קמח מיוחד לסופגניות
"הטחנות הגדולות של א"י" השיקה לכבוד חג החנוכה אריזה מעוצבת וחגיגית לקמח לבן בהיר - להכנת סופגניות לחג
פיתה סטייל: מאפיית נינה תשיק בתערוכת ישראפוד מוצרים חדשים לאירוח ואפיה
אומנות הפיתה: מקלות פיתה בטעמים, פיתה קוקטייל-פיתות זעירות לקבלות פנים ואירוח יוקרתי, מאפים מגוונים - מאפיית נינה חוגגת 80 שנות אפיית ארטיזן של פיתות, החל מהפיתות הפשוטות האהובות על הציבור הישראלי, דרך חטיפי פיתה, פיתה קוקטייל למילוי קל בקבלות פנים ואירוח יוקרתי ועד לפיתה סופלאקי – בסיס מבצק פיתה עליו יוצקים תוספות המשמש למגוון מאפים. מאפיית נינה תשיק סדרת מוצרים חדשה בתחום המזון לאירוח ואפיה בתערוכת ישראפוד הנערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח, המהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום.
HEIDI – מותג השוקולד הרומני מצרף שני טעמים חדשים לסדרת DARK
רבים סבורים כי השילוב בין שוקולד לקפה הוא שילוב מנצח. ב'היידי' משיקים שוקולד כהה במרירות עדינה בטעם 'אספרסו' המכיל 2% פולי קפה מגורען המורגשים בעת האכילה כגבישים פריכים המעצימים את נוכחות הקפה בשוקולד.