כלים

קינוח תמרים, טחינה וקקאו - נשנוש בריא ומומלץ, מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריא של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור

חומרים:

תמרים מג'הול

טחינה גולמית מלאה

שמן קוקוס

פולי קקאו קלויים

הכנה:

הוציאו את הגלעין של התמר, פיתחו, השטיחו את התמר ומרחו בפנים טחינה גולמית ושמן קוקוס.

פזרו מעל פולי קקאו (במתכון הזה מומלץ להשתמש בפולים קלויים)

טיפ: ניתן למרוח טחינה, שמן קוקוס, סילאן ופולי קקאו גם על לחם או טוסט