כלים

קינוח תמרים, טחינה וקקאו - נשנוש בריא ומומלץ, מתכון מיוחד מתוך סדנת הבישול הבריא של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור

חומרים:

תמרים מג'הול

טחינה גולמית מלאה

שמן קוקוס

פולי קקאו קלויים

הכנה:

הוציאו את הגלעין של התמר, פיתחו, השטיחו את התמר ומרחו בפנים טחינה גולמית ושמן קוקוס.

פזרו מעל פולי קקאו (במתכון הזה מומלץ להשתמש בפולים קלויים)

טיפ: ניתן למרוח טחינה, שמן קוקוס, סילאן ופולי קקאו גם על לחם או טוסט

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים