השף ארז שטרן, אשר עבד ולמד במוסדות הקולינריים המובילים בצרפת, עוקב בעניין אחר התחדשות העלייה ממולדתו התרבותית צרפת. בעקבות בקשות שהגיעו אליו מלקוחות שהגיעו מצרפת לבקר קרובי משפחה שעלו לארץ, החליט שטרן לפתוח שירות חדש – ולארח בביתו, המעוצב בסגנון צרפתי, יוצאי צרפת המתגעגעים לטעם הבית לארוחה צרפתית קלאסית. שטרן דובר השפה הצרפתית שמכיר מקרוב את תרבות האוכל ואת הדקויות של המטבח הצרפתי, ייבא במיוחד מצרפת מרכיבים מיוחדים המאפשרים לו להגיש מנות צרפתיות בטעמם המסורתי המדויק, ומציע לעולי צרפת מנות מוכרות, החל במוח טלה ברוטב חמאה ולימונית, ריזוטו זהוב ברוטב זעפרן, פירות ים, פרמזן ושמן פטרוזיליה, דרך תבשיל קורקבנים שבושלו ארוכות בירקות שורש, על פירה תפוחי אדמה ורוטב יין אדום, ועד למנות הקינוח המושקעות כמו גנאש שוקולד חלב ועוגת פאדג' שוקולד, יוגורט תפוז, קרם ברולה קוקוס, טוויל פרג, עוגת גבינה-קפה, מרק פירות אדומים וגלידת שוקולד לבן-תותים. התפריט, אגב, מתורגם לצרפתית לנוחות האורחים .
"אני יודע מה זה להתגעגע לאוכל צרפתי" אומר שטרן " לאוכל הצרפתי המוגש במסעדות היוקרה בתל אביב לעיתים קרובות אין את אותו הטעם, בגלל ההבדלים בחומרי הגלם, ולכן ייבאתי בייבוא אישי חומרי גלם מצרפת. אני נערך גם למלא בקשות מיוחדות למנות ספציפיות, ואם למישהו חסר מאוד הטעם המסויים של מנה ספציפית מאיזור בורדו למשל, אעשה את כל המאמץ בשיל לשחזר את אותה מנה באופן מדוייק. ההבדל בין אירוח במסעדה לאירוח ביתי היא היכולת שלי להקדיש לכל אדם בקבוצה המצומצמת תשומת לב מלאה."
השף שטרן החל את הקריירה המקצועית שלו בביה"ס היוקרתי EACH בליון, צרפת ,הנחשב לאחד מחמשת הטובים בעולם, סיים בהצטיינות ועשה סטאז' במוסדות גסטרונומיה נחשבים בצרפת כמו "לה ג'ארדן דה סאנס" בת שלושה כוכבי מישלן, "לה ויולן ד'אינגר" בעלת שני כוכבי מישלן, לאחר מכן חזר ארצה ועבד כשף של מסעדת "לה רג'אנס" ולאחרונה יצא בקריירה עצמאית כשף המארח בביתו. טעמו של אוכל צרפתי משובח קשור קודם כל לשימוש בחומרי גלם טריים, ולכן נוהג השף ארז שטרן, כמו עמיתיו בצרפת , להקדיש את שעות הבוקר לשיטוט בשווקים, כדי לרכוש מוצרי מזון שישמשו אותו במטבח באותו יום.