"ארוחה א-לה פראנס " - בשכונת בבלי ת"א, העולים החדשים מצרפת כבר לא חייבים לטוס לצרפת כדי להרגיש טעם של בית. השף ארז שטרן, בוגר בית הספר היוקרתי לבישול EACH בליון, המתמחה בבישול גורמה צרפתי, מזמין לביתו הפרטי עולים ותיירים מצרפת, כדי להנות מחגיגת טעמים ובישול גורמה שיזכירו את הבית.
הפינוק החדש של המאיון העליון – ארוחה באלף ש"ח לסועד בביתו של שף פרטי. במהלך התקופה האחרונה צבר שטרן מוניטין רב בקרב לקוחות המעוניינים בארוחת גורמה תפורה לטעמם, בדירה פרטית. השירות הייחודי מאפשר לאנשי עסקים הרוצים לסגור עסקאות רציניות לדבר בחופשיות מבלי לחשוש מזליגת מידע לידי המתחרים, ולזוגות או קבוצות חברים לקיים בילוי מהנה ולא שיגרתי בשקט ומבלי להמתין בתור.