פירות ים

(מסעדות)

מסעדת "פטרה", (חוף הקשתות, אשדוד) תפעל בערב ליל הסדר ולאורך כל ימי החג - כרגיל.

PAR 6740 51be1

המסעדה המתמחה באוכל גיאורגי ואירופאי, חרטה על דגלה מנות ייחודיות מהעולם הקולינארי הרחב של גיאורגיה, לרבות החצ'פורי המפורסם של פטרה במילויים שונים (גבינות, שעועית אדומה, גבינות ופירות ים), אצ'רולי - חצ'פורי עם ביצת עין, צ'יבורקי, חינקלי, תבשילים שונים: צ'קפולי, אוסטרי סליאנקה, צ'נחי ועוד.

PAR 6752 4ab27

בנוסף, התפריט של השף הראשי והבעלים, סימו בן חובל, מגוון וניתן למצוא בו מרקים (חרצ'ו-מרק גרוזיני, דגים, סרטנים, פטריות, בצל) לצד פטריות מוקפצות ברוטב (שמנת/פטריות/טריאקי), מיקס פירות ים, סטייק אנטריקוט ברוטב שום ויין או שמנת, דואט פילה בקר וכבד אווז, לברק ברוטב שמנת פטריות, לברק פירות ים, סטייק סלמון ברוטב שמנת פסטו ועוד.

PAR 6616 091aa

מומלץ להזמין מקומות מראש בטל' 08-8651610. כתובת מסעדת פטרה: רח' מפקורה 1, חוף הקשתות אשדוד: פתוח בכל ימות השבוע בין השעות 9:00-01:00.

(מתכונים)

שרימפס בחמאה, שום ויין לבן -  (5 סועדים) - מתכון מיוחד של השף אייל ישעיהו ממסעדת צ'וקה, הפאן-אסיאתית של השרון הממוקמת בביתן אהרון

נוצר ב-21.06.2008 01:06
(מסעדות)

"ארוחה א-לה פראנס " - בשכונת בבלי ת"א, העולים החדשים מצרפת כבר לא חייבים לטוס לצרפת כדי להרגיש טעם של בית. השף ארז שטרן, בוגר בית הספר היוקרתי לבישול EACH בליון, המתמחה בבישול גורמה צרפתי, מזמין לביתו הפרטי עולים ותיירים מצרפת, כדי להנות מחגיגת טעמים ובישול גורמה שיזכירו את הבית.