השף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים, מציע מתכון מושקע ומומלץ, עבור הבשלנים שמעוניינים לבחור את המנה העיקרית המושלמת לארוחות חג ובכלל, ולהוסיף טעמים וניחוחות לסוכה
כתף עגל אפוי בבירה לף בראון עם ירקות שורש – מתכון למאכל אירי מיוחד של מסעדת ה- Temple Bar – Irish Pub
"ארוחה א-לה פראנס " - בשכונת בבלי ת"א, העולים החדשים מצרפת כבר לא חייבים לטוס לצרפת כדי להרגיש טעם של בית. השף ארז שטרן, בוגר בית הספר היוקרתי לבישול EACH בליון, המתמחה בבישול גורמה צרפתי, מזמין לביתו הפרטי עולים ותיירים מצרפת, כדי להנות מחגיגת טעמים ובישול גורמה שיזכירו את הבית.