מרכיבים:
2 תפו"א גדולים קלופים ומגורדים בפומפייה בינונית
1/2 בצל לבן יבש קצוץ
1 כוס עלי תרד צעירים חלוטים במים וסחוטים
50 גרם גבינת גאודה מגורדת
מלח ופלפל שחור לטעם
1 כף קמח גדושה
1 ביצה טרופה
שמן לטיגון (כ- 1/2 ס"מ במחבת) + 50 גרם חמאה לטיגון
הוראות הכנה:
* לערבב את כל החומרים יחד וליצור עיסה עד לקבלת תערובת הומוגנית
* במחבת רחבה לחמם שמן יחד עם 50 גרם חמאה
* להניח לביבות בעזרת שתי כפות ולאחר כדקה להפוך לדקת טיגון נוספת