לביבות תפוחי אדמה, תרד וגבינת גאודה - מתכון מיוחד לחנוכה של יפתח צפריר, שף כפר הנופש גונן

כלים

מרכיבים:

2 תפו"א גדולים קלופים ומגורדים בפומפייה בינונית

1/2 בצל לבן יבש קצוץ

1 כוס עלי תרד צעירים חלוטים במים וסחוטים

50 גרם גבינת גאודה מגורדת

מלח ופלפל שחור לטעם

1 כף קמח גדושה

1 ביצה טרופה

שמן לטיגון (כ- 1/2 ס"מ במחבת) + 50 גרם חמאה לטיגון

הוראות הכנה:

* לערבב את כל החומרים יחד וליצור עיסה עד לקבלת תערובת הומוגנית

* במחבת רחבה לחמם שמן יחד עם 50 גרם חמאה

* להניח לביבות בעזרת שתי כפות ולאחר כדקה להפוך לדקת טיגון נוספת