Nutri Care מציגה את "הסדרה הירוקה" - סדרת תוספי תזונה המבוססים על מזונות על ירוקים, המתאימים במיוחד להכנת שייקים מזינים ומקררים לימי הקיץ

המושג "מזון על" (SUPER FOOD), שמשמעו מזון עשיר ברכיבים המועילים לבריאות, הולך ורווח בשנים האחרונות בעולם הבריאות והרפואה המונעת. את מזונות העל מאפיינת תכולה גבוהה של מינרלים וויטמינים, חלבונים, נוגדי חמצון ואנזימים חיוניים. מזונות-העל הירוקים הינם צמחים, פירות, ירקות, אצות ופטריות, העשירים ברכיבים מזינים ובנוגדי חמצון, אשר תורמים לחיזוק כללי של מערכות הגוף, להמרצתו ולשמירה על חיוניותו. המציאות היומיומית מקשה עלינו לצרוך בקביעות מזונות-על בצורתם הטבעית, לפיכך מהווים תוספי התזונה, המכילים מינונים טבעיים, נכונים ואיכותיים של מזונות על בצורתם הטבעית, תחליף מעולה לכך

קרא עוד...

חה"כ נורית קורן (ליכוד)

בסופ"ש הוגשה הצעת חוק חדשה של חה"כ נורית קורן (ליכוד), המחייבת יצרני ויבואני מזון לסמן במדבקה מיוחדת מוצרים העלולים להכיל חיידקים צואתיים מזיקים, וכן יהיה עליהם ליידע את הציבור באופן הטיפול המומלץ במוצר לטובת תקינותו ולטובת בריאותו של הצרכן

קרא עוד...

תוסף התזונה "קולגן פלקס סוג 2" מכיל קולגן UCII® הרשום כפטנט, אשר הוכח במחקרים  כמסייע לשיפור בריאות המפרקים

תוסף התזונה "קולגן פלקס סוג 2" מכיל קולגן UCII® הרשום כפטנט, אשר הוכח במחקרים כמסייע לשיפור בריאות המפרקים. קולגן (COLLAGEN) הוא חלבון סיבי שיש לו תפקיד חשוב בגופנו בתמיכה ברקמות הגוף השונות ובחיבור ביניהן. הוא מצוי בעור, בסחוס, בעצמות, בגידים, בשרירים ועוד. קיימים סוגים שונים של קולגן בגוף. קולגן מסוג 2 מצוי בסחוס והוא מספק לו גמישות, תומך במפרק העצם, ומאפשר לגופנו להתמודד עם עומס המשקל

קרא עוד...

ליאור בראון, מומחית לאימוני כושר עם תוצאות, לנשים בלבד

הפרעת קשב, ריכוז והיפראקטיביות, או בקיצור הפרעת קשב (המוכרת כ-ADHD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder), היא הפרעה נוירו-התפתחותית שתסמיני הליבה שלה הם: קשיי קשב וקשיי ריכוז, היפראקטיביות (פעלתנות יתר) ואימפולסיביות. עם זאת, לא כל התסמינים חייבים להופיע כדי לענות על הקריטריונים של אבחנת הפרעת קשב, שהינה שכיחה וקיימת בקרב כ-5%-10% מהאוכלוסייה, בכל שכבות הגיל. הפרעת קשב יכולה לבוא לידי ביטוי בכל תחומי החיים ועלולה להפריע בלמידה, בעבודה, ביחסים בין-אישיים ובפעילויות הטיפול העצמי.

קרא עוד...