כלים

ז'אק דיין, שף מסעדת גבריאלה החלבית למהדרין מגיש סלט שכולו אושר: עלי אנדיב עם תותים, אפרסקים, עגבניות שרי, אגוזי לוז, עלי בייבי ואפילו חצי אגס...

מצרכים:

• עלי בייבי

• 2 תותים (חתוכים לרבעים)

• חצי אגס (חתוך לפרוסות)

• חצי אפרסק (חתוך לפרוסות)

• 20 גרם אגוזי לוז

• 5 עגבניות שרי (חתוכות לחצאים)

• 10 עלי אנדיב

רוטב לסלט:

לערבב בקערה או במג'ימיקס:

• 2 כפות שמן זית

• כף מיץ תפוזים

• כפית לימון

• 2 כפיות דבש

• כפית טימין קצוץ

• כפית שום כתוש

• כפית חרדל דיז'ון

• כפית חרדל חלק

• קורט מלח

• קורט פלפל

אופן ההכנה:

• מסדרים את עלי האנדיב בצורת פרח מסביב לצלחת

• מערבבים בקערה את כל הירקות והפירות ומוסיפים את הרוטב

• מסדרים את כל התערובת במרכז הקערה ולפזר מסביב אגוזי לוז

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים