פלפלים צבעוניים קלויים עם ריחן (בזיליקום) - מתכון מיוחד ל"על האש", מבית הספר לבישול תדמור

כלים

רכיבים:

10 פלפלים אדומים

10 פלפלים ירוקים

10 פלפלים צהובים

תיבול: מלח, פלפל, שמן זית

4 שיני שום כתושות

20 עלי ריחן שיפונד (חתוכים לרצועות צרות לאורך)

20 עלי ריחן שלמים

הכנה:

קולפים את הפלפלים

חותכים לרצועות עבות

מניחים לקלייה מעל אש גלויה, תחת השגחה

מוסיפים את התיבול תוך כדי הקלייה

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים