כלים

פרחי כרובית עם טחינה ואגוזי קשיו קלויים - מתכון פשוט ומוצלח, מתאים כמנה ראשונה. המתכון באדיבות בית הספר לבישול תדמור

רכיבים:

3 ק"ג פרחי כרובית

1/2 ק"ג טחינה מוכנה

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן אגוזי קשיו קלויים לקישוט

הוראות הכנה:

מטגנים את פרחי הכרובית בשמן עמוק עד השחמה

מסדרים במגש עמוק

שופכים את הטחינה כך שתכסה את הכרובית

מקשטים בפטרוזיליה וקשיו

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים