החומרים הדרושים:
3/4 כוס בצל קצוץ
1 כוס כרישה קצוצה
2 שיני שום
3 גזרים גדולים חתוכים
3 כפות חמאה או מרגרינה
1 תפוח אדמה גדול (250 ג')
1 ק"ג בטטות
3/4 כוס יין לבן יבש (עדיף שרדונה)
5 כוסות ציר עוף
1.5 כוסות מים
50 ג' פקאנים מסוכרים קצוצים
1 עלה דפנה
מלח ופלפל לפי הטעם
ההכנה:
1. לאדות בסיר את הבצל, הכרישה, השום והגזר עד שמתרככים
2. להוסיף את שאר החומרים ולבשל כ-20 דקות עד שהבטטה ותפוח האדמה מתרככים
3. להוציא את עלה הדפנה ולרסק בבלנדר למרקם גס או חלק לפי הטעם
4. להוסיף תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל ואגוז מוסקט
5. לחמם ולהגיש עם פקאנים מסוכרים מעל ועלה נענע לקישוט