פטריות לוחשות - מתכון לקט פטריות מיוחד של השפית רלי שולמן, ממסעדת אלגונקווין שבמושב בניה
שמפיניון א-לה-גרק, מתכון מיוחד של השפית רלי שולמן ממסעדת אלגונקווין, לתבשיל פטריות ביין לבן וירק. "מדובר במתכון שאבי היה מכין לי ואהוב עלי ביותר" מספרת שף שולמן
קיש קממבר וגבינות עיזים - מתכון מיוחד, לשבועות או לארוחה חגיגית, של השפית רלי שולמן ממסעדת אלגונקווין שבמושב בניה
במושב בניה הירוק והמטופח, בין יבנה לגדרה , חצי שעה מתל אביב, ממוקמת מסעדת האירועים המיוחדת " אלגונקווין". מסעדת השף האינטימית של רלי שולמן מציעה מנות גורמה בהשראת המטבח הצרפתי והאיטלקי, לחוגגים המגיעים לאירועים רומנטיים, אינטימיים או משפחתיים, וארוחות עסקים באווירה דיסקרטית. המסעדה הקטנה, הנושאת את שמה של שמורת טבע קנדית ידועה, מקבלת סועדים בתיאום מראש בלבד.
כבד אווז out – כבד ברווז in. מנה חדשה, כבד ברווז בענבים ובצל מטוגן, כובשת את הסועדים במסעדת אלגונקווין. כבד האווז הוא חלק בלתי נפרד וידוע היטב ממטבח הגורמה האירופאי, ופריט מוכר היטב לכל אנין טעם ישראלי. לעומת זאת, בן דודו, כבד הברווז, הנחשב דוקא לרך יותר ועשיר בטעמו, לא עלה עד היום באופן תדיר על הצלחות במסעדות היוקרה הישראליות. חסידי כבד הברווז אף מעלים כטיעון נוסף בזכותו את העובדה שגידול ברווזים אינו כרוך בפיטומם המיותר ומלא הסבל, כפי שנהוג אצל האווזים, אלא הם מגודלים כמו עופות רגילים
מרק בטטה עם פקאנים מסוכרים - מתכון של שפית רלי שולמן ממסעדת אלגונקווין
אחד הקינוחים הידועים בעולם הם "ביצי השלג" המפורסמות הידועות גם בכינויים הצרפתי Ouefs a la Neige. רלי שולמן, שפית מסעדת הגורמה הצרפתית "אלגונקווין" שבמושב בניה חושפת את המתכון שלמדה בחלק הצרפתי של קנדה