פילה דניס ברוטב חמאה, רוזמרין ויין לבן - מתכון מיוחד של השף עידו אלקיים, המתמחה בסדנאות ואירועים קולינריים
תרבות
מתכון: חומוס ביתי
מתכון לחומוס - מתכון אותנטי וביתי, עם הרבה טחינה ותיבול למנת הדגל של המטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה במטבח הערבי בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: פורל ברוטב דומו מילאנו
מתכון לפילה פורל ברוטב דומו מילאנו, המבוסס על יין לבן, שמן זית, חרדל ופסטו. המרכיבים ל-4 סועדים
מתכון: חזה עוף בגריל במרינדת חליטת תפוז ומנדרינה
חזה עוף עסיסי, במרינדה ארומטית של הדרים, לצד גזרים מקורמלים. חליטת התפוז והמנדרינה משמשת במנה זו בתפקיד כפול – היא מעמיקה את צבעם האדום של תוספת הגזרים והרוטב, ומכניסה טעם פירותי נפלא למנה, וכל זאת בפשטות ובקלות - מבלי לקלוף ולו תפוז אחד
כרוב מאודה - המתכון המסורתי של שף זמי שרייבר
מתכון פשוט לכרוב לבן - כרוב מאודה, מתכון פשוט וטעים של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון: פורל ורוד ברוטב עירית
מתכון טעים ופשוט לדג פורל ורוד ברוטב עירית, חמאה ויין לבן. מתכון ל-6 סועדים