המטבח האסייתי הלוהט, תרתי משמע, חם מאוד בשנים האחרונות בישראל, החל ממטבחי אוכל רחוב ועד למסעדות המגישות מזון עילית. לא רק בישראל הוא מכה גלים, אלא גם ביבשות ומדינות רבות בעולם. לעיתים נהוג להסתכל בארץ על מטבח אסייתי כעל סושי ומוקפצים בלבד, אך האוכל של המטבח התאילנדי, היפני, הקוריאני, ההודי, הוייטנאמי, הסיני – וכו' – מגוון ועשיר יותר מכך, ומספק חוויות טעמים משכרות חושים. נסו ולא תצטערו - קיים סיכוי טוב שהחיך שלכם יאמר לכם תודה.

קרא עוד...

הטעם האוריינטאלי של המנות המגיעות אלינו ממטבחי המזרח הרחוק, הוא הרבה יותר מאשר רק חגיגה לחיך - מדובר במסע קולינרי אל מחוזות רחוקים, מרתקים, של חומרי גלם אופייניים, טעמים, ריחות, טקסטורות ומסורות. המטבח האסייאתי הוא שונה לא רק בגישה לאוכל, המסורת שעליו הוא נשען וההיסטוריה שלו – אלא גם שונה ברכיבים הנפוצים במטבח, המעניקים לו לא אחת את טעמו המיוחד. אספנו 5 מרכיבים שכמעט ולא תמצאו במטבח הפיוז'ן המאפיין את ארצנו - אבל הם נפוצים מאוד במנות מאסיה:

קרא עוד...

אין חגיגה בלי עוגה, ואין חגיגה בלי אוכל מקייטרינג חלבי מעולה שיעניק ליום ההולדת טעם של עוד, ורצון לחגוג שוב ושוב עד מאה ועשרים!

קרא עוד...

איזה אוכל כדאי להגיש בבריתה: אוכל בשרי, או אוכל חלבי? אין תשובה מחייבת. לפעמים מתאים להזמין קייטרינג חלבי, בשרי. במאמר זה, נציע אפשרויות שונות, כיצד ניתן לשלב בצורה מקצועית, קייטרינג חלבי לבריתה. מדוע מתאים להזמין דווקא קייטרינג חלבי לסעודה בבריתה, ולא קייטרינג בשרי? את ההסבר, נביא בהמשך המאמר.

קרא עוד...

עדכונים אחרונים