שילוב של גבינות ויין באירועים הפכו כבר מקובלים בישראל ובעיקר בזכות עלית המודעות לאיכויות התוצרת החקלאית. הגבינות מוסיפות גוון לטעם היין ומאפשרות לטעמים נוספים להתחזק עם השילוב ביניהם, ממש כמו בשר ויין. בנוסף לטעם המשתלב היטב, ידוע כי הצרפתים מקנחים את הארוחה עם גבינות ויין ולא סתם, הגבינות בשילוב היין מתעכלות היטב ומעניקות תחושה נוחה. כאשר מתכננים ארוחה של יין וגבינות ,מחלב צאן או בקר, חשוב להתאים בין הגבינות והיין

קרא עוד...

יאיר גרבוז בודק האם שתיית יין יכולה להפוך אותנו לתרבותיים יותר, גיל קופטש מדבר על הקשר בין יין לבין שיכרות ביהדות,  מני פאר מתעכב על הפרדוקס שלנו בשתיית יין,  כל זאת ועוד בכנס היין בראש פינה -  לא רק למביני עניין

קרא עוד...

מי היה מאמין איזה משקה חגיגי נוצר מהחיבור המיוחד שבין אלכוהול ותה... סוד הצבע והטעם העמוקים של הדרינק הזה נעוץ בשימוש בחליטת הרימונים. (לגיוון: ניתן להחליף את הבקרדי בעראק). שילוב מעניין פרי מוחו של שף יוסי אלסברג

קרא עוד...

יקבי ברקן נוסדו בשנת 1990 וכבר בתחילת דרכם, לצד יינות משובחים החלו בייצור ברנדי משובח אף הוא, על פי ידע ששאבו ממסורת ארוכת שנים. ברנדי Stock XO הוא ברנדי איכותי, מיושן וכשר לפסח, העשוי מענבים לבנים בעלי חמיצות ורמת סוכר מושלמות

קרא עוד...

נשיא המדינה מר שמעון פרס, יהיה אורח הכבוד ביום רביעי ה-18/8 של תושבי "חבל כרמים" אשר בגליל העליון. הנשיא ישיק את האיזור בבציר ענבים, בסיור בפארק דלתון ובביקור במבשלת בירה איזורית. הנשיא ישתתף גם באירוע השקת ומיתוג החבל בכרם עלמה של יקבי כרמל השוכן בבקעת קדש

קרא עוד...