כלים

מיכל שטג מנהלת שיווק "רשת קפה אילן'ס" מציעה לכם לחגוג את חג השבועות בשתיית נקטר האלים: קוקטייל אנג'ליקו: משקה קפה אלכוהולי המורכב מאספרסו וחלב מוקצף, ליקר אגוזים, מייפל וסירופ שוקולד- בעל מראה שכבות ייחודי

אופן הכנה:

יש להקפיד על מזיגת שכבות מרכיבי המשקה לפי הסדר: בכוס מרטיני בעלת רגל גבוהה מוזגים שכבה של 10 מל"ל סירופ מייפל, ומעליו מוזגים 30 מל"ל של ליקר שקדים פרה אנג'ליקו.

מעליהם מוזגים לכוס חלב מוקצף- עד לגובה כ1/2 ס"מ משפת הכוס. המעל מוזגים מנת אספרסו במזיגה איטית, למרכז הכוס. המזיגה האיטית של האספרסו החם, היא המעניקה למשקה את מראה השכבות המרהיב שלה. לסיום, מזליפים מעל סירופ שוקולד.

חג שמח!