כלים

מי היה מאמין איזה משקה חגיגי נוצר מהחיבור המיוחד שבין אלכוהול ותה... סוד הצבע והטעם העמוקים של הדרינק הזה נעוץ בשימוש בחליטת הרימונים. (לגיוון: ניתן להחליף את הבקרדי בעראק). שילוב מעניין פרי מוחו של שף יוסי אלסברג

משקה מרענן של חליטת רימונים, בקרדי ולימון

1.5 ליטר מים רותחים

5 תיונים של חליטת רימונים מסדרת "הגן הקסום" של ויסוצקי

1.5 כוס סוכר

1.5 כוס בקרדי

מיץ מ 3 לימונים

אופן ההכנה -

חולטים את התיונים במים הרותחים עם הסוכר למשך 4 דקות, מוציאים התיונים ומצננים. מוסיפים את האלכוהול ומיץ לימון, מערבבים ומגישים עם קרח כתוש.

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים