גם חולי צליאק יכולים ליהנות משניצל טעים ללא גלוטן. חברת "בר-אל", מהמובילות בארץ בפיתוח וייצור מוצרים ללא גלוטן, מציגה פירורי לחם ללא גלוטן – לציפוי לשניצל, ולשילוב בקציצות, מאפים, פשטידות ועוד.

כלים

עפרי בר-מאיר, מנהלת השיווק של בר-אל, מסרה כי פירורי הלחם מיוצרים מלחם ללא גלוטן שנאפה במיוחד להכנת המוצר ועבר תהליכי ייבוש וטחינה.

"פירורי הלחם טעימים במיוחד, ומאפשרים גם לחולי צליאק, ובמיוחד הילדים שביניהם, ליהנות משניצל כמו כולם", מציינת בר-מאיר.

בנוסף לכך שפירורי הלחם הנם ללא גלוטן, הם גם ללא תוספת סוכר, ללא שומן טרנס, ללא כולסטרול וללא לקטוז וקזאין.

כשר פרווה בהשגחת הרב לנדא.

מחיר: כ- 16 ₪ לאריזה במשקל 250 גרם.

להשיג ביינות ביתן, שופרסל (מחלקות GREEN), אושר עד ובבתי טבע ברחבי הארץ.

לפרטים באתר הבית: www.BarelLife.co.il