חברת "בר אל", המתמחה בפיתוח וייצור מוצרים ללא גלוטן, מרחיבה את קטגוריית הלחמים ומשיקה פיתוח של לחם חדש – "לחם בניחוח כפרי" ללא גלוטן, המשלב קמח טף, עשיר בערכים תזונתיים, ומקנה לו את צבעו הכהה.
לכבוד ראש השנה, מציעה חברת "בר-אל", מהמובילות בישראל בפיתוח וייצור מוצרים ללא גלוטן, מתכונים טעימים ללא גלוטן לשולחן החג - להכנת דובשניות נהדרות בטעם הנוסטלגי האהוב, וחלה חגיגית.
חברת "בר-אל", מהמובילות בארץ בפיתוח וייצור מוצרים ללא גלוטן, מציעה פעילות כיפית ויצירתית עם הילדים בחופשת הקיץ – הכנת עוגיות חמאה ושוקולד טעימות מאוד וללא גלוטן, אותם מכינים בעזרת מתכונים קלים להכנה המשלבים קמח ללא גלוטן.
גם חולי צליאק יכולים ליהנות משניצל טעים ללא גלוטן. חברת "בר-אל", מהמובילות בארץ בפיתוח וייצור מוצרים ללא גלוטן, מציגה פירורי לחם ללא גלוטן – לציפוי לשניצל, ולשילוב בקציצות, מאפים, פשטידות ועוד.