פילה בקר ממולא במנגו, כבד אווז, פטריות אנוקי, בצל ירוק ורוטב צ'ילי סויה : מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים נוספים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
בקר במרינדת שזיפים - מתכון מומלץ מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון מיוחד ולא שגרתי, עם נגיעת אניס דומיננטית, למנה עיקרית מושקעת, של השף רני אלבז ממסעדת הביסטרו הים תיכונית "סופרה" באשדוד. בתיאבון!
"קאזה דו ברזיל" בראשון לציון, המסעדה הדרום אמריקאית שכבר הטביעה את חותמה כמסעדת הבית של כדורגלני ליגת העל בישראל, ויצרה שילוב אותנטי בין כדורגל לבשר איכותי, תקרין את משחקי הליגה האירופאית וליגת האלופות על גבי מסכי הפלזמה שבמסעדה וכן על גבי מסך ענק