דג הפורל הזוכה לאחרונה לביקוש הולך וגובר, הינו דג איכותי, עסיסי ובריא במיוחד אודות לערכי האומגה 3 שבו. הפורל גדל במימיו הצלולים של נחל הדן, הוא בעל טעם מעודן, מכיל מעט עצמות וסופג באהבה כל שילוב וטעם
דג פורל בסיידר תפוחים עם רימונים ופיסטוקים, מתכון מיוחד לראש השנה באדיבות שף אסי דהאן / דגי הדן. מתכון ל-8 מנות ראשונות או 4 מנות עקריות
דג פורל בר בי קיו על האש - מרכיבים ל-2 סועדים. טיפ: מומלץ להשתמש ברשת מיוחדת לצליית דגים ולשמן את משטח הצלייה
מתכון לפילה פורל ברוטב דומו מילאנו, המבוסס על יין לבן, שמן זית, חרדל ופסטו. המרכיבים ל-4 סועדים
מתכון טעים ופשוט לדג פורל ורוד ברוטב עירית, חמאה ויין לבן. מתכון ל-6 סועדים
מתכון לשיפודי פילה פורל בסגנון תאילנדי, ברוטב צ'ילי ובירה - מרכיבים ל-4 סועדים (8 שיפודים). מומלץ להגיש בליווי נודלס מוקפץ עם ירקות
דגי פורל ממולאים בפטריות, ברוטב יין לבן - מתכון ל-8 סועדים. מומלץ להגיש לצד תפוחי אדמה מבושלים או אפויים
מתכון לפילה פורל בכוסמת, מומלץ להגיש על מצע בטטות צרובות בגריל ועלי רוקט. המרכיבים מתאימים בכמויות להגשה לארבעה סועדים
שניצל פילה פורל בציפוי ביסלי, מתכון שילדים אוהבים. מתכון מיוחד ל-8 סועדים
דגי פורל מבושלים בירקות בנוסח בלקני - מתכון ל-6 סועדים