דג פורל אפוי מוגש עם אנטיפסטי מעולש (אנדיב) ומעגבניות שרי. המתכון באדיבות מיכל לוי אלחלל
מתכון לקציצות דגים מבושלות, מדגי לברק וטונה. מאכל בריאותי ומאוזן, המלצה של ליטל פיינגרץ, דיאטנית קלינית B.SC בסטודיו C
גפילטע פיש - המתכון היהודי המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר. שף שרייבר, שלמד את רזי הבישול היהודי מסבתו, הגיש את המתכון בסדנת בישול יהודי שהעביר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון גורמה מהיר- דג סלמון במיסו, עם תרד מוקפץ ותוספות מעניינות, ממטבחה של השפית מירב שפילמן, בעלת הקייטרינג עיצובים בטעמים. שפילמן הייתה בעבר השף של השגריר הבריטי והשגריר האמריקאי
מתכון מעולה לפילה סלמון בפירות הדר. המתכון שייך למסעדת אוקטגון, שתציג את המנה ועוד מנות מעניינות בפסטיבל "טעמים בעמקים" שייפתח הבוקר, 16.1.2011, בעמק יזרעאל
מתכון: מוס מקרל פולני בשמנת, לימון ובצל מתוק. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור
מתכון פולני מיוחד: תפו"א אפויים בדבש וקימל, במילוי הרינג, תפוחים וקרם – פרש. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו החודש סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור
פילה פורל בקלי קלות, מתכון מיוחד של קלמן פסקה. זמן הכנה – עד 5 דקות. מוגש באדיבות חברת "דגת הארץ"
בימים אלו הגיע למרכולים פילה פורל טרי באריזה שומרת טריות של 'דגת הארץ'. מדובר בפילה פורל ישראלי טרי ורענן, שגדל בחוות "דגי הדן" המגיע נקי ומפולט - ללא אדרה ועצמות - ומוכן לבישול, אפיה או טיגון, בקלות ובמהירות. השף בני סיידא ממליץ על מתכון מיוחד לפילה פורל, בשמנת, עירית ושקדים
עבור אלו מביניכם שלא מוכנים לבלות מול התנור הלוהט במטבח אך מעוניינים להפתיע את האורחים בסוכה עם מנה יפה, קלילה ורווית טעמים, השף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים, מציע מתכון פשוט ומהיר ביותר להכנה. מעדניית טעמי הבית שער העמקים פועלת במרץ לאור ההזמנות הרבות לארוחות מוכנות בתקופת סוכות, אך מציעה מתכונים גם לחובבי הבישול שמעוניינים להתנסות במטבח הביתי