זמן הכנה – עד 20 דקות
מצרכים:
4 יחידות פילה פורל טרי
מלח גס, פלפל שחור גרוס
1/4 כוס שמן זית
50 גרם חמאה
3/4 כוס יין לבן יבש
1 מיכל שמנת מתוקה
צרור עירית קצוצה
100 גרם שקדים מולבנים קלויים
הוראות הכנה:
1. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ממיסים במחבת חמאה ושמן. מטגנים 5 דקות מצד העור הופכים ומתגנים עוד 3 דקות.
2. מוסיפים למחבת את היין והשמנת מבשלים 4 דקות על אש גבוהה, מגישים מייד בעיטור עירית ושקדים קלויים ומעט מהרוטב שנוצר במחבת