מתכון מרק שוקולד מריר ופירות מקסיקני של השף שיבלי ח'לף, השף הבדואי הראשון. מרק שוקולד מקסיקני מוגש בתיבול עשיר הכולל טבסקו, פלפל אנגלי, זנגביל, קינמון ועוד
מרכיבים:
500 מ"ל חלב
500 מ"ל שמנת מתוקה 42%
כף סוכר
400 גר פירות העונה חתוכים 1ס"מ
400 גר שוקולד מריר מאיכות גבוה
תבלינים: 5 גר לא יותר מכל סוג
סוכר, מלח, פלפל שחור גרוס, פלפל אנגלי, סירופ גווה, דבש, שאטה גרוס, זנגביל, אגוז מוסקט, פרחי ורדים, קינמון, ציפורן, הל, קקאו, צמח אברהם, פישתן, זרעי סומק, 5 טיפות טבסקו, סילאן.
אופן הכנת החוויה:
חלב, שמנת וסוכר בתוך סיר עד רתיחה. סוכר עוזר לא לשרוף את החלב.. מוסיפים את השוקולד עד להמסה סופית בלי גושים.
מוספים את כל התבלינים הטחונים לתוך המרק. ובסוף מוספים את הפירות.