מסעדה תאילנדית בגירסת הגורמה. ניטן תאי - צילום: שרי כהן

מסעדת ניטן תאי (רח' הארבעה 21, תל אביב) מגישה אוכל תאילנדי מוקפד ואנין טעם, במעטפת אלגנטית ויוקרתית. מבקרת המסעדות של אתר Thepulse, שרי כהן, יצאה למסעדה התאילנדית ניטן תאי להתנסות בחווית הבישול התאילנדי וחזרה מוקסמת

קרא עוד...

במהלך חג החנוכה שיסתיים בערב השנה האזרחית החדשה תערוך צ'יפסטאר הגרלה של שני כרטיסי טיסה לאמסטרדם מולדת הצ'יפס ההולנדי. צילום: יהב דיגיטל

צ'יפסטאר – מרעננת את ארסנל הרטבים ומטיסה לקוחות לאמסטרדם. צ'יפסטאר רשת הצ'יפס ההולנדי הראשונה בישראל, מוסיפה נקניקיות נישנוש לצ'יפס ומוסיפה רטבים לצ'יפס ההולנדי הראשון בעיר. רשת צ'יפסטאר רשת הצ'יפס ההולנדי הראשונה בישראל מרעננת את ארסנל הרטבים שלה ומוסיפה לו רטבים ייחודיים כמו: חלפיניו, קארי, מקסיקני וסאטה הולנדי המרכיבים רשימת רטבים אנפה שניתן לשלב אותם עם קונוס הצ'יפס.

קרא עוד...

סילבסטר בירושליים  - בתפריט הארוחה שבע מנות גורמה של שף המלון, דיויד דידס, המשלב בין מנות אירופאיות קלאסיות למטבח ערבי מזרח תיכונ

חוגגים את השנה החדשה בארוחה מפוארת במלון 'אמריקן קולוני' מלון אמריקן קולוני מזמין את הקהל הרחב לחגוג את ערב השנה החדשה בארוחת גורמה בת 7 מנות ומסיבה אל תוך שנת 2017 בתפאורת חו"ל מושלמת במרחק נגיעה מהבית ארוחת השנה החדשה תתקיים ב-31 לדצמבר במסעדת 'ערבסק' המפורסמת של המלון.

קרא עוד...

LE BISTRO BAR בחולון. סילבסטר ב- 250 ש"ח לסועד

חוגגים סילבסטר במסעדת לה ביסטרו בר בחולון - ארוחת ערב חגיגית בליווי הופעה של הזמרת נוי דקל מסעדת לה ביסטרו בר שבמתחם עזריאלי בחולון, מזמינה אתכם ליהנות מארוחת ערב משובחת הכוללת תפריט עשיר של מגוון טעמים וניחוחות. את החגיגה תלווה היוצרת והזמרת המוכשרת איילת להב.התפריט שיוגש באותו ערב כולל מנות פתיחה, עיקריות לבחירה, מנות אחרונות ואלכוהול, לפניכם:

קרא עוד...

שי אראל מבעלי רשת המסעדות בשרלה ומסעדת zozamama התאילנדית בחוצות המפרץ, שזכה בעבר במקום הראשון ובמיליון שקל בתכנית הריאליטי "הישרדות הפיליפינים", יעניק למשתתפי קורס ניהול מסעדות ובתי קפה במ.ט.י גליל מערבי קריות, את הידע והכלים שצבר לאורך השנים בתחום, לניהול מתקדם של עסקי המסעדות, הקייטרינג, הפאבים ובתי הקפה, תוך הקפדה על שמירת התקציב הקיים והגדלתו

קרא עוד...

שף סימו בן חובל במטבח מסעדת "פטרה" באשדוד

מאז שהוא זוכר את עצמו השף והיועץ הקולינארי סימו בן חובל, מכור לניחוחות המטבח הגיאורגי. הנגיעה הראשונה שלו בעולם המזון הייתה בגיל 16 כאשר החל לעבוד במסעדה באשקלון, עיר נעוריו. הוא נולד וגדל בשכונת עתיקות, במשפחה בת 4 נפשות, בבית גרוזיני חם, אוהב ומאוחד, והתחנך בבתי הספר "נווה ציון" ו"אורט ישראל". תחילת דרכו בעולם הקולינארי הייתה כשוטף כלים במסעדת "איסטנבול" באשקלון. אט אט התקדם ולמד כל תפקיד שקשור למטבח ולניהולו. בצבא המשיך את אהבתו לסירים, מחבתות ובישולים ושירת כטבח. בחלוף השנים השתתף שף בן חובל בתחרות שפים ארצית וקטף את המקום השלישי. עם הזמן הכיר את אהובתו, שלימים הפכה לאשתו ואם ילדיו, רינה, והם עברו להתגורר באשדוד. כיום הם מגדלים בנחת ארבעה ילדים: קורל, עדי, ליעד ואורי.

קרא עוד...