קוטיה הוא קינוח פולני ייחודי, על בסיס פרג, בשילוב צימוקים, תאנים, תמרים, שקדים ועוד הפתעות, המוגש על בסיס טרטלטים

כלים

חומרים:

1 כוס פרג

4 כפות מרגרינה

4 כפות דבש

מיץ לימון

1-2 כפות קליפות תפוז מסוכרות

1-2 כפות שבבי שקדים

1-2 כפות תאנים מיובשות

1-2 כפות תמרים

1-2 כפות צימוקים

טרטלטים מוכנים

אופן הכנה:

  • משרים את הפרג במים חמים.
  • מרתיחים במשך כ-20 דקות עד לריכוך.
  • מסננים וטוחנים לקבלת ממרח חלק.
  • מחממים מרגרינה ודבש, מוסיפים את הפרג, ומטגנים.
  • מוסיפים את הפירות כשהם קצוצים ומערבבים.
  • מוסיפים מיץ לימון לטעם.
  • מגישים בתוך טרטלטים או לחלופין מערבבים עם חיטה מבושלת ומגישים בקערה קטנה עם כפית.

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים