חומרים:
1 כוס פרג
4 כפות מרגרינה
4 כפות דבש
מיץ לימון
1-2 כפות קליפות תפוז מסוכרות
1-2 כפות שבבי שקדים
1-2 כפות תאנים מיובשות
1-2 כפות תמרים
1-2 כפות צימוקים
טרטלטים מוכנים
אופן הכנה:
- משרים את הפרג במים חמים.
- מרתיחים במשך כ-20 דקות עד לריכוך.
- מסננים וטוחנים לקבלת ממרח חלק.
- מחממים מרגרינה ודבש, מוסיפים את הפרג, ומטגנים.
- מוסיפים את הפירות כשהם קצוצים ומערבבים.
- מוסיפים מיץ לימון לטעם.
- מגישים בתוך טרטלטים או לחלופין מערבבים עם חיטה מבושלת ומגישים בקערה קטנה עם כפית.