המטבח הפולני

נוצר ב-16.02.2011 09:02
(מתכונים)

גפילטע פיש - המתכון היהודי המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר. שף שרייבר, שלמד את רזי הבישול היהודי מסבתו, הגיש את המתכון בסדנת בישול יהודי שהעביר בבית הספר לבישול תדמור

נוצר ב-12.02.2011 01:02
(מתכונים)

רגל קרושה - המתכון המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, שהעביר סדנת בישול יהודי בבית הספר לבישול תדמור

נוצר ב-05.01.2011 10:01
(מתכונים)

ממרח חזרת - מתכון פולני של השפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו סדנת הכרות עם הבישול הפולני בבית הספר תדמור

(מתכונים)

פירוגי במילוי כוסמת: קשה לחשוב על מאכל יותר פולני מזה. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

(מתכונים)

מתכון: מוס מקרל פולני בשמנת, לימון ובצל מתוק. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

(מתכונים)

מתכון לביצים ממולאות המוגשות בתוך קליפתן, מאכל פולני ייחודי ונפלא. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

(מתכונים)

מתכון פולני מיוחד: תפו"א אפויים בדבש וקימל, במילוי הרינג, תפוחים וקרם – פרש. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו החודש סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

(מתכונים)

מתכון מיוחד ללביבות תפוחי אדמה, מז'אנר הבישול הפולני העכשווי. המתכון שייך לשפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה, שהנחו החודש סדנת הכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

(מתכונים)

החורף הגיע ואיתו עונת המרקים. מרק בורשט (חמיצה), הוא מרק פולני מסורתי מסלק, בעל טעם אופייני, ובמתכון זה- בורשט מיוחד עם יין אדום וחומץ בלסמי

(מתכונים)

קוטיה הוא קינוח פולני ייחודי, על בסיס פרג, בשילוב צימוקים, תאנים, תמרים, שקדים ועוד הפתעות, המוגש על בסיס טרטלטים