כלים

צ'יבורקי חלבי בעיטורי צימוקים - מתכון גרוזיני מיוחד של שף סימו בן חובל ממסעדת ''פטרה'', מסעדה גרוזינית אסלית הממוקמת בחוף הקשתות באשדוד

מרכיבים להכנת הבצק:

1 ביצה

1 שמנת חמוצה

1 כפית מלח

1/2 כפית אבקת אפיה

1.5 כף שמן סויה

700 גר' קמח

מרכיבים למילוי:

3 ביצים קשות

1 חבילה של שמיר

1/2 חבילה פטרוזיליה

1 קובייה של גבינה בולגרית

250 גר' מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים של הבצק עד לקבלת גוש אחיד וקשה. לאחר מכן, מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים של המילוי. חותכים את הבצק לעיגולים בינוניים, מניחים באמצע כל כיסון מהמילוי ומטגנים בשמן עמוק.

עדכונים אחרונים