מצרכים
5 תפוחי אדמה לטיגון ולצי'פס
שמן לטיגון (רצוי זית)
חמאה
אופן ההכנה
קולפים את תפוחי האדמה ובעזרת כף פריזאית יוצרים כדורים. שמים את הכדורים בסיר עם מי ברז קרים. מוסיפים לסיר כפית מלח ומביאים לרתיחה. מסננים את תפוחי האדמה ומייבשים בעזרת מגבת.
מחממים במחבת את השמן ומוסיפים את כדורי תפוחי האדמה. מטגנים עד לקבלת צבע זהוב. מורידים מהאש, מסלקים את השמן העודף ומוסיפים את החמאה. מערבבים עד שכל החמאה נמסה. מוציאים לכלי הגשה וממליחים.