פסטציו בשרי - מתכון יווני מיוחד של השף יאיר שרון, ממסעדת וילה כרמל בחיפה

כלים

מצרכים:

פנה מבושל 600 גר

בשר בקר טחון 300 גר

בצל קצוץ 1 יח

שמן זית 2 כפות

פרמזן 70 גר

מוצרלה 70 גר

גאודה טיבעית 70 גר

בשמל 100 מל

ביצים 2 יח

מלח

פלפל שחור טחון

מוסקט-קורט

אופן ההכנה:

מחממים מחבת עם שמן הזית

מכניסים את הבצל ומטגנים עד השחמה קלה

מוסיפים את הבשר מלח ופלפל מעט ומטגנים מעט -לא לייבש את הבשר

מוציאים ומקררים את הבשר

מערבבים את הפסטה המבושלת עם הבשר הגבינות הבשמל והביצים

מעבירים לתבנית ומכסים

מחממים תנור ל200 מעלות ומכניסים את התבנית ל30 דק

מוציאים ומורידים את הכיסוי ומכניסים שוב לתנור להקרמה והשחמה קלה למשך 10 דק עד 15 דק

מוציאים ומגישים עם צזיקי וסלט יווני

עדכונים אחרונים