מתכון לקבב בטבעת טורטייה, מוגש בטחינה ירוקה וסלסת פלפלים, עם לימון כבוש: מתכון טאפאס מיוחד של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
בקר במרינדת שזיפים - מתכון מומלץ מתוך סדנת הבישול הבריאותי של שף קלאודיו פלסיאר בבית הספר לבישול תדמור
הימים מתקררים והחורף מתדפק על דלתינו. זהו הזמן לכנס את המשפחה לארוחה מזינה, משביעה ובעיקר חורפית. השף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים, מחכה לגשם ומציע מתכון לנזיד עגל לקראת החורף, כמו שחורף צריך להיות
ראגו טלה - מתכון מומלץ, מתאים לכ-10 סועדים, באדיבות שף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים
לקראת יום העצמאות ועונת על האש : טיפים לצליית סטייקים על האש, מאת מומחי רשת מסעדות אל גאוצ'ו
לשון בקר - המתכון היהודי המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר. שף שרייבר לימד את המתכון המסורתי, אותו למד מסבתו, בסדנת בישול יהודי בבית הספר לבישול תדמור
מתכון לקורקבנים (פיפיקלעך) - המתכון היהודי המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר. המנה, אותה למד שף שרייבר להכין מסבתו, הוצגה בסדנת בישול יהודי שהעביר שף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור
פסטציו בשרי - מתכון יווני מיוחד של השף יאיר שרון, ממסעדת וילה כרמל בחיפה
כבד קצוץ - המתכון היהודי המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר. שף שרייבר, שלמד את רזי הבישול היהודי מסבתו, הגיש את המתכון בסדנת בישול יהודי שהעביר בבית הספר לבישול תדמור
חברת זוגלובק הודיעה הערב כי בהמשך לבדיקות איכות שבוצעו, קיים חשש כי חלק קטן ממוצרי פסטרמות ארוזות בקופסה, עשויים שלא לעמוד באורך חיי המדף. מדובר במוצרים מסדרת מוצרי פסטרמה ובקר פרוסים באריזות 120 גר', 150 גר' ו- 300/330 גר' (עד קוד ייצור מס' 1364)