בישול

(מוצרים)

orgrinikערוץ הקניות – ערוץ 21 משיק את ORGREENIC COOKWARE , סט מחבתות בעלי ציפוי קרמי איכותי המונע הידבקות מזון ומאפשר לבשל ללא שמן. סדרת ORGREENIC COOKWARE כוללת קלחת + מכסה, מחבת קטן, מחבת גדול + מכסה, סכין וספר מתכונים באנגלית

(מתכונים)

teancocizלקראת חג הסוכות הקרב, מציעה אוסנת בוברוב, דיאטנית קלינית של חוות הבריאות מצפה הימים, טיפים, עצות ומתכונים בריאים וטעימים להכנה עם הילדים בסוכה. בהשראת הגידולים בחווה, מציעה בוברוב במיוחד לסוכות מתכונים שניתן להכין עם הילדים בסוכה. אחת הדרכים המוצלחות ביותר להעשרת התפריט, היא שיתוף הילדים בהכנה עצמה

(מתכונים)

מתכון למנה עיקרית לראש השנה: צלעות-טלה ברוטב יין אדום וזרעי רימון, של שף מסעדת Calma, נדב בוסקילה

(מתכונים)

sabizeמתכון לראש השנה: סביצ'ה דג ים בעלי אנדיב, זיתי קלמנטה, צ'ילי וכוסברה. מתכון דגים מיוחד של שף מסעדת ''סופרה'', רני אלבז

(מתכונים)

aviroccahמתכון דגים מיוחד לראש השנה: פילה לוקוס עטוף בעלי מנגולד, סלט ארטישוק חם ומליטה בקמח מתובל של שף מסעדת ''סופרה'', רני אלבז

(מתכונים)

rimmoroccoצלעות טלה צלויות על תבשיל מרוקאי של זיתים ואריסה וסלט חי של ריג'לה- מתכון של השפיות משי גולדמן ממסעדת ג'וז ולוז ואוסנת הופמן. המתכון הייחודי נוצר במסגרת ארוחת שף שנערכה במסגרת פסטיבל גורמה ויין במצפה הימים, לציון ראשית עונת בציר ענבי היין. בארוחה בישלו השפיות: משי גולדמן, אסנת הופמן והקונדיטורית מיכל מילרד

(מתכונים)

fileartisokפילה של דג מוסר על ארטישוק ירושלמי מקורמל ורוטב מרוכז של פלפלים מתוקים - מתכון של השפיות משי גולדמן ממסעדת ג'וז ולוז ואוסנת הופמן. המתכון הייחודי נוצר במסגרת ארוחת שף שנערכה במסגרת פסטיבל גורמה ויין במצפה הימים, לציון ראשית עונת בציר ענבי היין. בארוחה בישלו השפיות: משי גולדמן, אסנת הופמן והקונדיטורית מיכל מילרד

(מתכונים)

filoflaמתכון חגיגי לראש השנה ממסעדת בית השלום במטולה: פרחי פילו ממולאים בבטטה אפויה וגבינת רוקפור, מעוטרים ברוטב רימונים ודבש. המתכון הוא ל- 15 מנות

(מתכונים)

katefaכתף עגל אפוי בבירה לף בראון עם ירקות שורש – מתכון למאכל אירי מיוחד של מסעדת ה- Temple Bar – Irish Pub

(מתכונים)

צחי בוקששתר השף של Black Bar 'n' Burger מציע טכניקה נהדרת להכין דגים: אחרי שמפנימים את השיטה עם המלח, כל דג טרי יהיה נהדר כך. המלח שומר על הדג מלהידבק בהתחלה והעור יוצא פריך וטעים מאין כמותו. גם את האילתית בירקות ירוקים ש- Black Bar 'n' Burger הכינו לתשעת הימים, מכינים בדרך דומה