טחנת הקמח ׳הטחנות הגדולות של א"י׳ מחיפה, מציעה מתכון נהדר להכנת העוגה המושלמת לצד הקפה, העשויה מקמח כוסמין מלא 100% בטחינה דקה במיוחד. הקמח נטחן מהגרעין בשלמותו בשני שלבי טחינה לקבלת קמח עדין. קמח הכוסמין הינו חלק מסדרת הקמחים "הסדרה הבריאה", המציעה לראשונה קמחים מלאים בטחינה דקה במיוחד. הסדרה כוללת גם קמח חיטה מלא 100%, קמח שיפון מלא 100% וקמח חיטה כפרי
מאפה במילוי שקשוקת עגבניות וקונפי שום עם רצועות עגבניות מתובלות - מאפה שהוא ארוחה שלמה. פחמימות, חלבונים וירקות במתכון אחד שהוא קלי קלות. סלט העגבניות מורכב מכמה סוגי עגבניות במרקמים שונים: עגבניות תמר בשלות, עגבניות שרי צלויות בתנור, רצועות עגבניות מתובלות של תומר וקונפי שום להעשרת הטעמים. להכנה מהירה של המאפה השתמשתי במיני לחם שאור מוכן. אפשר להשתמש בלחמניות עגולות קנויות מכל סוג. המתכון מאת – אתי בטיטו, מתכונאית ובלוגרית
לחם שאור עם ערמונים, גבינת רוקפור ודבש - מתכון מומלץ לאפיית לחם מיוחד. המתכון מתוך חוברת מתכונים של הטחנות הגדולות של א"י, באדיבות סער מור, מחשבות על לחם
"הטחנות הגדולות של א"י" מציעה מתכון נהדר עם קמח לחם – פיתוח חדש של הטחנה: לחמניות "חלוקי נחל" מקמח לחם, קמח כוסמין וגבינת פקורינו - מתכון של סער מור, מחשבות על לחם
טחנת הקמח הוותיקה "הטחנות הגדולות של א"י" מחיפה מציגה בימים אלה פיתוח חדש של "קמח לחם" - קמח חיטה לבן מועשר בגלוטן ובלתת שעורה שמאפשר הכנת מאפים אווריריים ובעלי נפח גבוה
כידוע, חג פורים הוא החג של התחפושות, ו''מאפיית הצבי'' , שהינה אחת מהמאפיות הותיקות (הוקמה לפני 75 שנים) והידועות בתחום אפיית החלות החליטו להציג בימים אלו תערוכה של חלות שהתחפשו
"הטחנות הגדולות של א"י" מציגה לכבוד חג פורים אריזה מיוחדת, חגיגית ומעוצבת לקמח לבן בהיר, וכן קופסת פח מהודרת ורב שימושית לאחסון הקמח
מתכון לאפיית לחם עשבי תיבול כפרי באדיבות חברת הטחנות הגדולות של א"י
הסדרה כוללת 4 סוגי קמחים: קמח חיטה מלא 100%, קמח שיפון מלא 100%, קמח כוסמין מלא 100% וקמח חיטה כפרי, המיוצרים בטחינה דקה במיוחד