חומרים:
500 גר' בשר מותנית
10 מלפפונים חמוצים כבושים בחומץ
10 פטריות קטנות כבושות (פורצ'יני)
2 בצלים
40 מ"ל שמן-זית
40 מ"ל וודקה
מלח, פלפל שחור
לחם שיפון
אופן הכנה:
מנקים ומיבשים את המותנית. קוצצים את הבשר בעזרת סכין.
מוסיפים שמן-זית, וודקה, מלח ופלפל. מכסים בנייר-כסף ומכניסים למקרר.
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות מאוד. פורסים מלפפון ופטריה לפרוסות דקות.
מניחים את הבשר על פרוסת-לחם, ומכסים בבצל קצוץ.
חותכים את הפרוסה לריבועים קטנים (קנפסים). מקשטים כל ריבוע בפרוסת מלפפון ופרוסת פטריה. בוזקים מעל פלפל שחור.