קוביות מבטטה גדולה, גודל ס"מ
2 שיני שום כתושות
2 כפיות ג'ינג'ר קצוץ
1 צ'ילי חריף קצוץ דק (או פחות) או כפית אבקת צ'ילי חריף
1 בצל קצוץ
1 כוס (או 1.5) חומוס מבושל או 1 כוס קוביות טופו מוזהבות מראש על מחבת עם מעט רוטב סויה
1 פחית קרם קוקוס + 1 פחית נוזל קוקוס
חמישית כפית קינמון
שמן קוקוס לטיגון (אפשר רגיל, אם אין)
אפשרות: שעועית ירוקה קפואה (כוס בערך)
הוראות הכנה:
במקביל - מכינים אורז לבן, ומגישים עליו.
מטגנים בשמן קוקוס או רגיל בצל עד ששקוף, מוסיפים ג'ינג'ר, שום, צ'ילי ומטגנים עוד קצת.
מוסיפים בטטה, חומוס/טופו, מערבבים רגע. מוסיפים קרם ונטזל קוקוס. שימי לב, עדיף בסיר יותר נמוך טרח, ואז זה פחות נוזל על התבשיל. לא מאה אחוז בטוחה בנוגע לכמויות. אז בזהירות.
מביאים לרתיחה עדינה מאד, מבשלים כעשר דקות.
מוסיפים שעועית ירוקה קפואה (או אפונה) ומבשלים עוד 2 דקות.
מוכן.