לביבות בטטה ועדשים כתומות - מתכון טבעוני בסגנון נפאל

כלים
מתכון לבטטות ועדשים כתומות
מתכון לבטטות ועדשים כתומות

 

רכיבים לכמות קטנה של קציצות:

1 בטטה גדולה אפויה

1 כוס עדשים כתומות מבושלות ומסוננות

1/3 כוס קמח חומוס

מלח, פלפל

1/2 כפית שטוחה פפריקה

1/3 כפית שטוחה קארי הודי (אפשר בלי, ולתבל בסגנון אחר, זה התיבול המקובל בנפאל).

למעוך את הבטטה, להוסיף עדשים מבושלות מסוננות, להוסיף קמח חומוס ותבלינים. ליצור עיסה טובה, להכין קציצות חמודות.

להניח בתבנית עם שמן רגיל או שמן קוקוס, ולמרוח מעט שמן גם מעל הקציצות.

לאפות כחצי שעה, עד שהקציצות זהובות ויציבות יחסית.

לקרר מעט, כדי שתתייצבנה עוד.

מומלץ להגיש עם סלט כרוב וגזר

עדכונים אחרונים

פבר 28, 2024

נגד הזרם

מתכונים
אוק 31, 2023

אופים באהבה

מתכונים
סלמון כשר
אוק 26, 2023

האם דגים צריכים שחיטה?

מתכונים