כלים

דג פורל בר בי קיו על האש - מרכיבים ל-2 סועדים. טיפ: מומלץ להשתמש ברשת מיוחדת לצליית דגים ולשמן את משטח הצלייה

מצרכים:

2 דגי פורל שלמים (כ-450 גרם האחד)

3 כפות שמן זית

2 כפות שמן חמניות

2 שיני שום כתוש

1 לימון טרי

3 עגבניות חצויות, על שיפוד

2 קורט מלח גס

פלפל שחור

אופן ההכנה:

יוצרים 3 חתכים משני צידי הדג.

מכינים בלילה (מרינדה) מכל המרכיבים ומברישים את הדגים.

מכינים את הגריל על עוצמה בינונית, ומניחים את הדגים לצליה, כ-4 דקות בכל צד.

מניחים כל דג בצלחת כשמעליו מניחים שיפוד עגבניה.