ביצים ממולאות
חומרים:
10 ביצים קשות בקליפתן
1 בצל קטן
20 ענפי שמיר
20 עלי בצל ירוקים
20 ענפי פטרוזיליה
1 ביצה
1-2 כפות מיונז
פירורי לחם
מלח, פלפל
שמן-זית לטיגון
אופן הכנה:
- קוצצים את עשבי התיבול.
- מטגנים את הבצל בשמן.
- חותכים כל ביצה לאורכה עם הקליפה (לא לשבור...).
- מוציאים את תוכן הביצה וקוצצים אותו.
- מוסיפים בצל מטוגן, עשבי-תיבול, מיונז ותבלינים.
- מכניסים את התערובת חזרה לתוך קליפת הביצה.
- מפזרים מעל פירורי-לחם.
- מטגנים לסגירה במחבת.
- אוכלים חם, בעזרת כפית קטנה.