"הסטוקסנט לא עוצרת. בדיקה לעומק של נתוני הפגיעה של התולעת מול ארבעה מקורות רשמיים מעלה כי התולעת ממשיכה להפיל חללים וכי כיוון התנועה העיקרי שלה הוא כנראה מזרחה", כך אומר שי בליצבלאו, מנכ"ל מגלן טכנולוגיות הגנת מידע, מומחה ללוחמת מידע ומודיעין רשת בינלאומי, בהתייחסו לתולעת Stuxnet שהתגלתה בכור האיראני בבושהר.
לדברי בליצבלאו, "דיווחים רבים מאשרים כי אחרי שנרשמה פגיעה במדינות כמו: ארה"ב, צרפת, הודו, בלארוס, איראן וקזחסטאן, מתפשטת עתה התולעת גם לסין. על פי מידע שהגיע מחברות אנטי-וירוס וחוקרי אבטחת מידע שעימם יש למגלן קשרי החלפת מידע, נפגעו בסין לפחות כמיליון מחשבים (אם כי יש דיווחים על נתוני פגיעה משמעותיים יותר), מהם כ- 1000 מחשבים הפועלים באתרים או סביבות בהם קיימים בקרים תעשייתים, ביניהם מפעלים, מתקנים של תשתיות לאומיות, מחשבים במערכות בקרה עירוניות וכדומה. למעשה, התולעת יכולה להתגלות בכל מחשב ביתי, אם כי הפגיעה ממנה תהיה מינורית יותר, ומרבית פתרונות האנטי-וירוס המסחריים ינטרלו את התולעת באופן מוחלט".
לגבי הפגיעה במחשבים באיראן, ציין בליצבלאו כי בימים האחרונים התפרסמו לא מעט נתונים סותרים ועל אף שרבים מהנתונים שאפו להראות פגיעה מקסימלית, היו חברות אנטי וירוס מהמובילות בעולם שדיווחו על פגיעה ב-15,000 מחשבים בלבד. לדברי בליצבלאו, ראוי לציין כי מאיראן נמסר באופן רישמי כי הדחייה בהפעלת הכור הגרעיני בבושהר הינה תוצאה של דליפה ואין לה כל קשר לתולעת. הגורמים האיראנים מסרו עוד כי כל המחשבים נוקו מהתולעת וחזרו לתפקוד מלא.
על פי נתוני חברות האנטי וירוס, התולעת פגעה במחשבים ברחבי העולם כדלהלן:
הודו – 86500
אינדונזיה – 34000
אירן – כ-20,000
רוסיה - 8000
ארה"ב – כ- 3000
סוריה - 2900
אוסטרליה – 2500
בלארוס – 1200
איחוד נסיכיות המפרץ - 1200
בריטניה – 1000
מלאזיה – 1000
פקיסטן – 1000
טורקמינסטאן – 750
טג'קיסטאן – 700
קזחסטאן - עשרות
גרמניה – מספרים זניחים
בליצבלאו ציין כי למרות שבמדינות כמו גרמניה ומדינות מערביות נוספות, הציוד של סימנס נפוץ מאוד, הפגיעה בהן היתה קטנה יחסית בשל היערכות טובה של מערך אבטחת המידע בארגונים.
בליצבלאו חשף עוד כי היו מי שהקימו "לתולעת" אתר משלה http://stuxnet.net, המעדכן על המשך עלילותיה.