במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח תתקיים תערוכת ישראפוד 2015, הנערכת זו השנה ה-32 ברציפות, תערוכת המזון והמשקה המקצועית הגדולה ביותר בישראל. חברת Tea Shape תשיק פקעות תה לשימוש ביתי ולארוח, אשר נפתחות לעיני האורחים בתהליך שנמשך כ-2-3 דקות ובסופו מוצג פרח מרהיב וצבעוני בקנקן, אשר במקביל מפריש תמצית תה המספיקה לכ-3 ליטר משקה.
https://www.youtube.com/watch?v=tP7UxKNbd3Y
תהליך ייצור חטיפי 'פרי Free' קראנצ'י:
לאחר קטיף הפירות הטריים, הם עוברים ניקוי בסטריליזטור, נפרסים לפלחים ומונחים על מגשים. המגשים מוכנסים למקפיא ומועברים לתא וואקום שמאדה את הלחות מהפירות באיטיות בטמפרטורה של 30 מעלות צלזיוס, תהליך זה נקרא "המראה" (מעבר ממוצק לגז). התהליך מפסיק את פעולות האנזימים ולכן הפרי שומר על טעמו המקורי ועל הערכים התזונתיים שלו ואינו מתישן או מתקלקל לאורך זמן.
שבוע תעשיות המזון והאירוח ה- 32 יתקיים ב-24 - 26 בנובמבר בגני התערוכה, תל אביב.
השנה תתקיימנה 4 תערוכות מקצועיות במקביל:
ישראפוד - תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.
Bake& Cake - התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות.
הוטקס - התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.
קיטקס - התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.
שבוע תעשיות המזון והאירוח מאורגן על ידי קבוצת שטיר, אחת החברות המובילות בארץ בתחום התערוכות המקצועיות, בחסות משרד הכלכלה ולשכת המסחר תל אביב והמרכז, בגני התערוכה בת"א. שבוע תעשיות המזון והאירוח מהווה את הבמה המרכזית למפגש מקצועי בו נרקמות עסקאות ונוצרים קשרי מסחר בין יצרנים ויבואנים בתחום המזון והמשקה לבין אנשי הענף המייצגים את השוק המקצועי והמוסדי, השוק המאורגן והשוק הפרטי כמו גם למידה והעשרה.
שבוע המזון | 24 - 26 בנובמבר2015 | גני התערוכה תל אביב
שעות פתיחת התערוכה:ימים ג'-ד' – 12:00 – 20:00, יום ה' – 10:00-18:00
הזמנות לקהל מקצועי בלבד. לקהל הרחב – כניסה – 100 ₪.