קרואסונים, שושנים, רוגלעך ועוד מגוון מאפים: חברת "ענבי ציון" תשיק בתערוכת ישראפוד קרם שוקולד 35% חדש, של החברה האיטלקית. מדובר בקרם משובח לאפיה המתאים למילוי מגוון מאפים ובצקים ויעיל במיוחד למילוי קוראסונים. תערוכת ישראפוד נערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח, המהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום, אשר יתקיים בימים ג' – ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.
אומנות הפיתה: מקלות פיתה בטעמים, פיתה קוקטייל-פיתות זעירות לקבלות פנים ואירוח יוקרתי, מאפים מגוונים - מאפיית נינה חוגגת 80 שנות אפיית ארטיזן של פיתות, החל מהפיתות הפשוטות האהובות על הציבור הישראלי, דרך חטיפי פיתה, פיתה קוקטייל למילוי קל בקבלות פנים ואירוח יוקרתי ועד לפיתה סופלאקי – בסיס מבצק פיתה עליו יוצקים תוספות המשמש למגוון מאפים. מאפיית נינה תשיק סדרת מוצרים חדשה בתחום המזון לאירוח ואפיה בתערוכת ישראפוד הנערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח, המהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום.
מלון העסקים בעידן הפוסטמודרני, 'בין רוח לחומר'- 1925-2015- מלון נורמן ת"א, מערכות נידוף אויר חסכוניות בבתי מלון, השפעת העיצוב על דירוג המלון, עיצוב קומפלקס המשלב אמנות וחווית אירוח, על כל אלה ועוד יעסקו בכנס השנתי ה-5 לאדריכלות ועיצוב פנים שיתקיים במסגרת אדריכלות עם טעם של עוד- הכנס השנתי ה-5 לאדריכלים ומעצבי פנים | יום ה' 26 בנובמבר 2015 - 9:00-14:00, ביתן 10 גני התערוכה, ת"א
פקעות תה שנפתחות לפרחים מרהיבים בקנקן התה, חטיפי אנרגיה ובריאות חדשים העשויים מפירות: אננס, ליצ'י, אגס ובננה שמיובשים בתהליך "המראה" חדשני אשר מותיר את שלל הויטמינים בפרי. חברת Tea Shape תשיק סדרת מוצרים חדשה בתחום המזון הבריא בתערוכת ישראפוד הנערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח, המהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום, אשר יתקיים בימים ג' – ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.
כ-25 אופים ישראלים יתמודדו במשך יומיים באליפות אפיית עוגות השמרים, במסגרת אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח ותערוכות ישראפוד ו- Bake & Cake בגני התערוכה בתל אביב - האירוע המקצועי המרכזי של כל תעשיות המזון והאירוח בישראל, בארגון ובייזום קבוצת שטיר בתאריכים 24-26 לנובמבר 2015.