מתכונים

(מתכונים)
כפרי הנופש ומלונות הגליל והגולן מציעים מתכונים מיוחדים לחג השבועות, על טהרת מרכיבי החלב, להכנה ביתית: מוזלי של בוקר, גלילות מוצרלה, פוקצ'ה עם גבינה, עוגת שמנת פירורים ועוגת גבינה מיוחדת
(מתכונים)

ליום העצמאות – המתכונים המיוחדים של אלעד כחלון, סו-שף מסעדת הלופט, ל"על האש" כמו שצריך: חצילים  קלויים בטחינה, סלט פלפלים קלויים,  ולמרינדת ג'ינג'ר סויה מיוחדת לעוף. כל הדברים הקטנים שמסביב לבשר ועושים חג שמח - בתיאבון!

נוצר ב-15.04.2010 04:04
(מתכונים)

ריח אחר של מנגל: דגים על האש הרבה יותר טעימים, והרבה יותר פשוטים להכנה ממה שאתם חושבים. אם אתם רוצים להפתיע ולרגש את האורחים ואת עצמכם ביום העצמאות הקרוב, ולדפוק מנגל מיוחד שלא יישכח, הנה הצעה: דגים על האש. הטעם שונה, צריך קצת-יותר תשומת לב, אבל ההשקעה שווה

(מתכונים)

"סרדין כנרת" טרי ברוטב שום ולימון, זה מה שהכין מנחם לב הדייג הוותיק מעין גב, לנשיא המדינה שמעון פרס שהגיע לביקור בנמל עין גב, שם התקיים פסטיבל עין גב ה- 66 ולצידו שייט ודייג על הכנרת, שוק איכרים ומקהלות כולל שרהלה שרון ששרו על במות לאורך המזח עד השעות הקטנות של הלילה

נוצר ב-28.02.2010 07:02
(מתכונים)

shinaהחמין של ד"ר אבי זלבה קצת לא שיגרתי, ומתאים בייחוד לשישבת קריר וביתי, אבל דורש מכם להתעורר באמצע הלילה...

(מתכונים)

שף מסעדת הפריים , אבי קאופמן , משתף לראשונה במתכון להכנת הסושי המרוקאי

נוצר ב-21.06.2008 01:06
(מתכונים)

סופגניות "לינדה" במילוי בקר וירקות, מתכון של שף גבי מגידיש, מסעדת לינדה. סופגניה לא חייבת להיות עם ריבה, במסעדת לינדה באשקלון החליטו למלא אותה בבשר בקר

(מתכונים)

כבד אווז out – כבד ברווז in. מנה חדשה, כבד ברווז בענבים ובצל מטוגן, כובשת את הסועדים במסעדת אלגונקווין. כבד האווז הוא חלק בלתי נפרד וידוע היטב ממטבח הגורמה האירופאי, ופריט מוכר היטב לכל אנין טעם ישראלי. לעומת זאת, בן דודו, כבד הברווז, הנחשב דוקא לרך יותר ועשיר בטעמו, לא עלה עד היום באופן תדיר על הצלחות במסעדות היוקרה הישראליות. חסידי כבד הברווז אף מעלים כטיעון נוסף בזכותו את העובדה שגידול ברווזים אינו כרוך בפיטומם המיותר ומלא הסבל, כפי שנהוג אצל האווזים, אלא הם מגודלים כמו עופות רגילים

נוצר ב-21.06.2008 01:06
(מתכונים)

מרק בטטה עם פקאנים מסוכרים - מתכון של שפית רלי שולמן ממסעדת אלגונקווין

(מתכונים)

אחד הקינוחים הידועים בעולם הם "ביצי השלג" המפורסמות הידועות גם בכינויים הצרפתי Ouefs a la Neige. רלי שולמן, שפית מסעדת הגורמה הצרפתית "אלגונקווין" שבמושב בניה חושפת את המתכון שלמדה בחלק הצרפתי של קנדה