סופגניות "לינדה" במילוי בקר וירקות, מתכון של שף גבי מגידיש, מסעדת לינדה. סופגניה לא חייבת להיות עם ריבה, במסעדת לינדה באשקלון החליטו למלא אותה בבשר בקר

כלים

בצק:

1 ק"ג קמח

1 כף שמרים

1 כוס שמן

3 כוסות מים

קורט מלח

קורט סוכר

מלית:

1 ק"ג בשר טחון

1 בצל

1 גזר

1 מקל סלרי

1/2 כרישה

כוסברה+פטרוזיליה

מלח

בהרט

אופן ההכנה:

ניפוי של הקמח,מוסיפים שמרים,סוכר,מלח

מוסיפים שמן ומים ויוצרים את הבצק

תפיחה של שעתיים

משחימים את הבשר והירקות עם מלח ,פלפל שחור ובהרט,

בזמן שהמלית מתקררת מוסיפים עשבי תיבול

יוצרים סופגניות וממלאים אותם במלית,מנוחה של 1/2 שעה לסופגניות (בשביל תפיחה)...

וקדימה לטיגון עמוק

בתאבון!